Centrul de training Pilates-Education a fost înfiinţat de Judith Szereday   în anul 2010 al cărui scop este popularizarea şi predarea medotei Pilates precum şi diseminarea unor mişcări ce priveşte omul ca  CORP &   MINTE  & SUFLET.

 

Pilates-Education oferă un curs de formare de instructori Pilates care corespunde celor mai recente standarde internaţionale.

Unicitatea acestui curs constă în înţelegerea şi interpretarea mişcărilor atât din punct de vedere anatomic cât şi mecanic. Puteţi dobândi cunoştinţe în acest domeniu practicând exerciţii la sol şi pe diferite aparate.

Metoda  Pilates a fost dezvoltată pentru dansatori cu o mare flexibilitate, dar când această metodă a fost introdusă pentru publicul larg a suferit modificări radicale. Mulţi profesionişti, precum fizioterapeuţi şi kiropractori au fost conştienţi de necesitatea schimbărilor şi de faptul că Metoda Pilates trebuie adaptată , păstrând cele 34 de mişcări iniţiale si principiile acestora.

Pilates -Education si   tutorii scolii doresc să împărtăşească cunoştinţele  versiunii contemporane pentru  clienţii care sunt deschişi spre noi tehnici şi abordări care determina un stil de viaţă sănătos.

Pentru a deveni instructor calificat de Pilates, trebuie urmat cursul, curs care se desfăşoară în weekend-uri sau în sesiuni săptămânale intensive, în funcţie de solicitările participanţilor pe o perioadă de aproximativ 12 luni  si în patru limbi: română, maghiară, germană şi engleză.

Odată calificaţi, veţi putea preda tehnicile atât în grupuri cât şi în training-uri individuale.

Nu ezitaţi să ne însoţiţi! Să împărtăşim această metodă, onorându-l pe Joseph Hubertus Pilates, care a spus: “To achieve the highest accomplishments within the scope of our capabilities in all walks of life we must constantly strive to acquire strong, healthy bodies and develop our minds to the limits of our ability.”