Pilates-Education organizează cursuri de perfectionare:

  • Suspension Pilates
  • Yogalates
  • Reha Pilates
  • Functional Yoga Stretch

Ce este metoda Pilates ?

Metoda Pilates reprezinta un sistem unic , care cuprinde exercitii de intindere si intarire a corpului, dezvoltat acum mai bine de nouazeci de ani de Joseph Hubertus Pilates. Metoda intareste si tonifica muschii, imbunatateste pozitia corpului, , ofera flexibilitate si echilibru, stabileste o legatura intre corpul si mintea dumneavoastra si ofera mai multa suplete corpului.

Ce este Suspension Training ?

O metoda de antrenament bazata pe suspendarea greutatii propriului corp, dezvoltand forta, echilibrul, flexibilitatea si stabilitatea corpului simultan…acesta fiind Suspension Training.

Ce este Suspension  Pilates ?

Veţi găsi raspunsul la cursul susţinut  de Judith!

Aceste cursuri vă fac cunoscută filosofia clasică şi istoria Yoga, însuşind ASANELE de bază, respiraţia corectă îmbinate cu exerciţiile de bază ale metodei Pilates.

Rezultatul celor două metode combinate : este un corp cu tonus muscular, care găzduieşte un suflet armonios şi fără stres. 

 „ Unde există Yoga, există bunăstare, succes, libertate şi noroc infinit. " T.  Krishnamacharya

Cursul Yogalates se aprofundează umând:

  • Yogalates  basic
  • Yogalates advansed

 

Pilates pentru recuperare  

Această tehnică unică se adreasează în exclusivitate terapeuţilor, scopul acestea fiind promovarea tehnicii Pilates în rândul specialiştilor în terapie de recuperare.  

Specificul acestei tehnici constă în faptul că mişcările cu sau fără accesorii sunt utile în diferitele afecţiuni şi tratamente. 

Functional Yoga Stretch este o abordare moderna si contemporana a practicii yoga, care se bazeaza pe cunostinte stiintifice.