• MATWORK Level 1
  • MATWORK Level 2
  • MATWORK Level 3
  • MATWORK Level 4
  • Functional Yoga Stretch

About Pilates-Education

Asociaţia Pilates-Education este o şcoală profesională înregistrată  pentru formarea de instructori de Pilates în România, care oferă cursuri la sol şi la aparat, începând de la nivelul de bază până la nivelul avansat, şi care organizează totodată şi ateliere de lucru şi tabere “Body and Mind”.

Managerul şcolii: Judith Szereday

  • Instructor  certificat de  Pilates Institute
  • Trainer în preventie si reabilitare
  • Terapeut naturist  în calitatea sa de manager şi trainer pune accent mare pe formarea modernă , inovativă şi practică, precum şi pe desfăşurarea unui curs precis şi de calitate.

Judith Szereday  îşi oferă experienţa de mai bine de 14 ani în domeniul prevenirii, training-ului cu sportivi, precum şi un coaching pentru cei care au nevoie şi caută îndrumare pentru un stil de viaţă sportiv şi sănătos.

"Invata tot ce poti, in orice moment disponibil, de la oricine si intotdeuna va veni o vreme cand te vei simti recompensat pentru ceea ce ai invatat." Sarah Caldwel

Daca doriti sa va recompensati, sa incepeti un stil de viata sanatos si echilibrat, si totodata sa impartasiti aceasta experienta, sunteti asteptati cu drag la acest curs!

 

                                                            Judith Szereday

Centrul de training Pilates-Education a fost înfiinţat de Judith Szereday   în anul 2010 al cărui scop este popularizarea şi predarea medotei Pilates precum şi diseminarea unor mişcări ce priveşte omul ca  CORP &   MINTE  & SUFLET.

 

Pilates-Education oferă un curs de formare de instructori Pilates care corespunde celor mai recente standarde internaţionale.

Unicitatea acestui curs constă în înţelegerea şi interpretarea mişcărilor atât din punct de vedere anatomic cât şi mecanic. Puteţi dobândi cunoştinţe în acest domeniu practicând exerciţii la sol şi pe diferite aparate.

Metoda  Pilates a fost dezvoltată pentru dansatori cu o mare flexibilitate, dar când această metodă a fost introdusă pentru publicul larg a suferit modificări radicale. Mulţi profesionişti, precum fizioterapeuţi şi kiropractori au fost conştienţi de necesitatea schimbărilor şi de faptul că Metoda Pilates trebuie adaptată , păstrând cele 34 de mişcări iniţiale si principiile acestora.

Pilates -Education si   tutorii scolii doresc să împărtăşească cunoştinţele  versiunii contemporane pentru  clienţii care sunt deschişi spre noi tehnici şi abordări care determina un stil de viaţă sănătos.

Pentru a deveni instructor calificat de Pilates, trebuie urmat cursul, curs care se desfăşoară în weekend-uri sau în sesiuni săptămânale intensive, în funcţie de solicitările participanţilor pe o perioadă de aproximativ 12 luni  si în patru limbi: română, maghiară, germană şi engleză.

Odată calificaţi, veţi putea preda tehnicile atât în grupuri cât şi în training-uri individuale.

Nu ezitaţi să ne însoţiţi! Să împărtăşim această metodă, onorându-l pe Joseph Hubertus Pilates, care a spus: “To achieve the highest accomplishments within the scope of our capabilities in all walks of life we must constantly strive to acquire strong, healthy bodies and develop our minds to the limits of our ability.”

 

 

A.S. Pilates-Education
 
 
440117 - Satu Mare, 
Str Petofi Sandor Nr.45 Ap. 8 Et. 4 

Tel.+40-742/519 385
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.pilates-education.eu